Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

#МОЦТКЕ_УМ_дистанційно

20/04/2020

 

Навіть жорсткі карантинні заходи не є перепоною на шляху розвитку і самовдосконалення вихованців і працівників Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Ми працюємо ДИСТАНЦІЙНО!!!

До наших заходів (освітніх, змагальних, виховних, методичних і навіть розважальних) сьогодні може долучитися кожен. Для цього достатньо мати можливість виходу в Інтернет!

Завітайте на наші сторінки в мережі Facebook і там ви зможете не лише взяти участь у пропонованих нашими керівниками гуртків і методистами різних формах, але і знайти цікаві ідеї для організації власної роботи:

https://www.facebook.com/nikturcentr/ - головна сторінка Центру в соціальній мережі. Тут ви можете познайомитись і взяти участь у всіх заходах, які проводяться відділами МОЦТКЕ УМ для різних учасників освітнього процесу (методистів, керівників гуртків, вихованців, у т.ч. потенційних)

https://www.facebook.com/groups/1983694465247453/ - сторінка краєзнавчого відділу МОЦТКЕУМ, буде цікавою всім, хто небайдужий до багатоманіття розвитку рідного краю та музейної справи;

https://www.facebook.com/groups/2097178687279428/ - сторінка відділу національного та патріотичного виховання пропонує до перегляду фрагменти занять з різних військово-прикладних видів, рекомендації щодо організації роботи в межах дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»), взяти участь і простежити розвиток гри «Миколаївський зв’язковий»

https://www.facebook.com/groups/174751233113105/ - сторінка туристичного відділу, яка зацікавить тих, хто займається різними видами спортивного туризму і хоче бути в курсі усіх новацій у цій сфері.

Познайомитись з можливими варіантами проведення занять в гуртках з використанням можливостей дистанційних технологій, а також безпосередньо взяти в них участь, крім вказаних сторінок, ви також можете і на сторінках окремих гуртків Центру (до прикладу – Турклуб «Саліта» -  https://www.facebook.com/groups/124697968240330/, керівник – Колеснікова Марія Олександрівна).

Ось лише деякі заходи, які відбулись останнім часом через соціальну мережу Facebook або ж з використанням платформ Zoom,  Skype тощо:

з 7 квітня на сторінці краєзнавчого відділу триває акція «Музейні перлини Миколаївщини» #Музейні_перлини_Миколаївщини_акція (модератор – Бондаренко Денис Володимирович), де музеї при закладах освіти можуть розказати про цікаві експонати своїх колекцій та познайомитись з колекціями інших музеїв. Акція має не лише просвітницький характер, але і передбачає об’єднання зусиль щодо атрибуції предметів колекції, допомогу у їх ідентифікації. Це сприяє створенню єдиного музейного простору закладів освіти Миколаївщини

онлайн-семінар з керівниками гуртків спортивного туризму «Технічний регламент з пішохідного туризму і його застосування» проходив з 13 по 22 квітня. Семінар відбувався в два етапи: перший - групова робота з діагностикою рівня знань Регламенту змагань з пішохідного спортивного туризму та вміння його застосовувати (гра за типом «трівіадору», модератор – Гладка Олена Володимирівна); другий – у формі спільної конференції (модератор – Трощенко Володимир Олександрович). В роботі семінару на різних етапах взяли участь 16 учасників із закладів позашкільної освти м. Миколаєва, м. Вознесенська, Інгульського р-ну м. Миколаєва, Новобузьського р-ну, Казанківської, Шевченківської, Галіцинівської ОТГ та звичайно, Центру туризму;

з 14 квітня триває інтелектуальна гра «Миколаївський звязковий» для вихованців гуртків військово-патріотичного напряму. У грі беруть участь команди з м. Миколаїв, м. Очаків, Миколаївського та Новоодеського районів. Наразі триває ІІ тур гри. З результатами та миттєвостями гри ви можете ознайомитись на сторінці відділу національного та патріотичного виховання МОЦТКЕ УМ;

з 22 квітня розпочалась on-line вікторина «Стародавня історія та археологія Побужжя» (модератор – Бондаренко Денис Володимирович), яка проводиться спільно з Благодійним фондом «Ольвійський меценат» родини Крапівіних (https://www.facebook.com/olbicummaecenas/). До участі у вікторині зареєструвались 23 учасники не лише з Миколаївщини, але і з інших регіонів України. Нині проходить перший тур вікторини за перебігом якого можна слідкувати на сторінці краєзнавчого відділу МОЦТКЕ УМ.

Іще багато цікавого і корисного ми можемо запропонувати вам. Долучайтесь! #МОЦТКЕ_УМ_дистанційно

 

 

 

 

Всі новини →