Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вивчення стану дистанційного навчання в ОБХТ: результати опитування батьків

05/04/2020

05 квітня для педагогів обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради проведена онлайн-презентація «Вивчення стану дистанційного навчання в ОБХТ: результати опитування батьків», з метою дізнатися, з якими труднощами під час дистанційного навчання зіткнулися діти та батьки. Найбільша кількість відповідей надійшла з м. Миколаєва, що загалом відображає найбільш активну та кількісну присутність представників міста. Батьки з сільської місцевості не змогли активно долучитися до онлайн-опитування через відсутність інтернет-зв’язку та обладнання. Опитування було анонімне, а його результати будуть використані для вдосконалення організації дистанційного навчання вихованців. 

Для всіх присутніх було дуже важливо почути, що саме батьки вважають робити за потрібне, щоб покращити навчання дітей в умовах карантину. Щодо організації дистанційної роботи батьки запропонували наступне: чітко та узгоджено організовувати дистанційне навчання в закладі позашкільної освіти; створити одну уніфіковану платформу для навчання в освітньому закладі з доступом до навчальних матеріалів; зменшити тривалість занять та навантаження дітей; проводити онлайн-заняття в мінігрупах; підвищити навчальну мотивацію дітей. Заступник директора з НВР Анжела Киянова зазначила, що попри те, що, відповідно до результатів опитування, 76,7% дітей продовжили навчання під час карантину, вимушений перехід на дистанційне навчання виявив серйозні організаційні, навчальні, психоемоційні, технічні проблеми.

За результатами опитування, запевнила директор ОБХТ Лариса Щукіна, будемо сприяти пошуку дієвих шляхів підвищення ефективності дистанційної роботи закладу.

 

 

 

Всі новини →