Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Від знань основ медичної допомоги та практичних дій

29/02/2020

 29 лютого 2020 року на базі Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді проведено відкритий тур Першості МОЦТКЕ УМ з військово-прикладних видів змагань з виду «Тактична медицина». Змагання проводились за підтримки громадських організації ветеранів та інвалідів АТО, Центру ТСП "Булат", 36-ї  бригади морської піхоти та 198-го навчального центру.

На змагання прибули 11 команд з міст Миколаєва та Очакова, Миколаївського, Новоодеського району, Володимирівської, Коблівської, Березанської об’єднаних територіальних громад та вихованці гуртків Новобузького ЦПРДЮ та МОЦТКЕ УМ. 

За результатами змагань І місце посіла команда «Степові соколи» Зеленоярського ЗЗСО Миколаївської районної ради (керівник Дудчик Н.М.), ІІ місце – «Патріоти» МОЦТКЕ УМ (керівник Леоненко Л.Г.), ІІІ місце – «Компас» МОЦТКЕ УМ (керівник Мінаков В.А.).

Учасники змагань оволоділи основами медичної допомоги та практичними діями з її  надання, набули впевненості про те, що від практичних дій залежить життя людини навіть в мирний час.

 

Всі новини →