Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Щорічна Всеукраїнська премія "Диво-Дитина"!

12/12/2019

 У 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим, за підтримки народного артиста України Віктора Шпортько, започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії "Диво-Дитина".

Проведення Премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій України, а також Київською міською державною адміністрацією.

Для здобуття Премії  "Диво-Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери  обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.

Як здобути Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"?

Якщо Ви володієте вищенаведенними здібностями та бажаєте здобути Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"  Вам необхідно:

  • правильно заповнити анкету за підписом батьків або уповноважених осіб,
  • копію свідоцтва про народження,
  • матеріали, які свідчать про досягнення учасника (копії дипломів, свідоцтв, грамот, фото-, відео- , статті та інші матеріали).

Всі ці документи необхідно відправити за адресою:

ТОВ "Премія "Диво-Дитина"
03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-Б, оф. 712

 

Номінації Премії.

1)   Найрозумніша дитина - діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

2)   Найспортивніша дитина - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

3)   Найтворча дитина - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)

4)   Найдивовижніша дитина - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.

5)   Найгероїчніша дитина - діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації)

З питань спонсорства та меценатства просимо звертатися до оргкомітету премії за телефоном:
(044) 490 92 63 або 0637099916

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКУ ПРЕМІЮ „ДИВО-ДИТИНА”.

1     Загальні положення.

          Положення про всеукраїнську премію «ДИВО-ДИТИНА» (надалі «Положення») складено на підставі статуту Товариства з обмеженою відповідальністю "Премія "Диво-Дитина" у відповідності із Законодавством України та затверджено рішенням Загальних зборів ТОВ "Премія "Диво-Дитина" (протокол №3 від 17 вересня  2006 року).
         Засновником, організатором та власником Авторського права на вручення Всеукраїнської премії «ДИВО-ДИТИНА» є ТОВ "Премія "Диво-Дитина".
         Положення встановлює загальні засади, принципи організації та проведення загальнонаціональної щорічної премії «ДИВО-ДИТИНА» (надалі «премія»), визначає основні поняття, що використовуються при врученні премії, регламентує відносини між особами, що приймають у ній участь, встановлює їх права, обов’язки, порядок та спеціальні процедури.
         В межах цього положення складаються та діють спеціальні правила, процедури та правові режими, забезпечення організації та проведення премії, обов’язкові для всіх осіб, що прямо, опосередковано або шляхом реєстрації погодилися приймати у ній участь як організатори, учасники, спонсори, меценати, рекламісти.
         Підпис повноважної особи є преюдиційним для погодження із правилами та процедурами премії.
         Премія «ДИВО-ДИТИНА» є публічною, відкритою та суспільно корисною Премією. 
         Інформація про премію та правила вручення Премії оголошуються публічно через засоби масової інформації (загальні та електронні, в тому числі через Інтернет) Міністерством освіти і науки, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту та іншими шляхами які не суперечать чинному законодавству. Будь-яка особа має право ознайомлення із умовами та правилами проведення премії.

2.     Мета вручення премії.

       Премію створено з метою пошуку, відбору  та нагородження на підставі експертної оцінки за встановленими номінаціями  найталановитіших та найобдарованіших дітей в Україні, що мають унікальні, особливі розумові або фізичні здібності, незвичайні вміння, мають надзвичайну схильність до науки, спорту та творчості і можуть здивувати по-справжньому.

3. Номінації Премії.

1)    Найрозумніша дитина; 
2)    Найспортивніша дитина;
3)    Найтворча дитина;
4)    Найдивовижніша дитина; 
5)    Найгероїчніша дитина.
 
        Кількість та назви номінацій можуть змінюватися оргкомітетом за згодою автора ідеї. Усі можливі зміни з цього приводу повинні затверджуватися щорічно оргкомітетом та оформлюватися Протоколом.

4. Характеристика номінацій.

         При виборі номінацій, а дитина - учасник, батьки та/або керівник навчально-виховного закладу повинен керуватися нижченаведеними характеристиками та вимогами до учасників по наступним номінаціям:
 
1)   Найрозумніша дитина - діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

2)   Найспортивніша дитина - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери республіканських та міжнародних спортивних змагань.

3)   Найтворча дитина - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво та ін.)

4)   Найдивовижніша дитина - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібностями (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.) в тому числі паранормальними (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики, незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.).

5)   Найгероїчніша дитина - діти, що зробили героїчний вчинок (рятування життя іншої людини, власного життя та інші надзвичайні ситуації)  ДЕТАЛЬНІШЕ   НА ОФІЦІЙНОМУ  САЙТІ 

Всі новини →