Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Веселковий світ дитинства!

01/06/2019

Щороку в перший літній день ми відзначаємо радісне свято – Міжнародний День захисту дітей. Цей яскравий захід для вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти відбувся в Обласному Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради, який підготували педагогічний колектив Центру позашкільної роботи Вітовського району, Галицінівської ОТГ та ОБХТ.

Цього року позашкілля Миколаївщини бере участь у спільному проекті «Позашкілля заради майбутнього» до Міжнародного Дня захисту дітей.

Святково-розважальне дійство, концерт творчих колективів, нагородження переможців обласних конкурсів, фестивалів, виставок, змагань тощо – все це підсумок роботи за навчальний рік.

А проводили нагородження директори обласних закладів позашкільної освіти: Троїцька Т.Б., директор МОЕНЦ УМ; Юрченко Л.Г., директор МОЦНТТ УМ; Щукіна Л.В., директор ОБХТ: Риженков А.В., заступник директора МОЦТКЕ УМ.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Вітовської районної державної адміністрації Крайнік Р.М. подякував педагогам за працю, їх небайдужість до обраної справи та нагородив подяками кращих.

Лариса Щукіна, директор обласного Будинку художньої творчості щиро привітала всіх присутніх зі святом та мовила про щорічне відзначення в перший день літа Міжнародного дня захисту дітей – прекрасного свята радості та одвічної надії. Адже саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава. Закликала усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

 

 

 

 

 

Всі новини →