Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Завершено ІІ обласний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Вітаємо переможців!

07/06/2019

 7 червня у селі Біла Криниця Березнегуватського району Миколаївської області відбулися урочистості з нагоди завершення обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Гра проводилася департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації спільно з Миколаївським обласним Центром туризму та за сприяння Миколаївської обласної ради, Березнігуватськоі РДА Миколаївської обласної державної адміністрації, Асоціації учасників та інвалідів АТО, Козацької громади міста Миколаєва, Товариства сприяння обороні України.

У змаганнях брали участь 19 команд – роїв - переможці районних етапів гри.

За результатами змагань визначено переможців:

І місце посів рій Зеленоярської школи Миколаївського району

ІІ місце - рій Широківської ОТГ Снігурівського району

ІІІ місце - Новоодеський район.

Вітаємо хлопців і дівчат з новими досягненнями, ми пишаємось Вами!

Команда-переможець обласного фіналу братиме участь у Всеукраїнському етапі, що відбуватиметься в Дніпрі (липень, 2019р.). Впевнені, що Миколаївська область буде гідно представлена у Всеукраїнському етапі ! Бажаємо успіхів і перемоги команді Миколаївщини!

Департамент освіти і науки облдержадміністрації висловлює подяку наставникам, які готували та підтримували всі команди. Особливу подяку висловлюємо ветеранам з «Асоціації учасників та інвалідів АТО», за активну участь в організації етапу в якості судей. які своїм прикладом надихають молодь бути мужніми, самовідданими і незламними.

Під час обласного етапу гри 79-ю окремою десантно-штурмовою бригадою та 36-ю окремою бригадою морської піхоти, було організовано виставку воєнної техніки та зброї.

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →