Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

На Миколаївщині відбувся півфінал Освітнього проекту «Відкривай Україну». Визначено, який заклад буде представляти Миколаївщину на Всеукраїнському етапі конкурсу !!!

08/06/2019

 Всеукраїнський проект “Відкривай Україну” - це гейміфікована освітня онлайн платформа для підлітків з усіх міст України, що навчає втілювати свої ідеї та задуми і цим змінювати свої школи, міста, Україну. Наразі це наймасштабніший безкоштовний освітній проект для підлітків. На старті в ньому взяло участь 8 тисяч школярів з 860 малих міст України. У новому сезоні 2018-2019 років участь у проекті взяло понад тисяча шкіл.

Конкурс у форматі пітчингу проектів проходив у приміщенні Миколаївської обласної державної адміністрації.

Півфінал є третім етапом проекту на який відібрано 200 найкращих команд учасниць зі всієї України.

У заході  брали участь команди-півфіналісти проекту із Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. Команди презентували культурні та соціальні проекти, які вони вже реалізували у своїх громадах, та боротимуться за участь вже цієї осені у Фіналі в місті Києві.

За результатами фестивалю Трикратська загальноосвітня школа посіла третє місце. Друге - виборола Вознесенська школа № 10. Перше місце та право представляти Миколаївщину на Всеукраїнському етапі конкурсу отримала команда Миколаївської загальноосвітньої школи № 30.

Найкращі команди зі всієї України змагатимуться за 50 тисяч гривень на реалізацію створених проектів. Бажаємо представникам Миколаївської загальноосвітньої школи №30 успіхів і перемоги!!!

Окрім конкурсної частини, на заході відбулося багато активностей: виставкова зона з ярмарком проектів та стартапів, і освітні дискусії, круглі столи та знайомство з освітніми ініціативами! 

 

 

Всі новини →