Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Обдарована молодь Миколаївщини! Нагорода гідна кращих!

23/05/2019

У Києві відбувся фінал V сезону найбільшого в Україні Всеукраїнського конкурсу з IT-проектів і кіберспорту серед дітей і молоді у віці від 8 до 18 років - iTalent.
У конкурсі взяли участь понад 1600 дітей. Перший етап конкурсу полягав в оцінці online, за результатами якого по три фіналісти у кожній номінації та віковій категорії приїхали на фінал V сезону для презентації своїх проектів та визначення переможців.
Захист IT-проектів пройшов у Unit Factory - одній з найкращих в Україні IT-шкіл, де молодь безкоштовно вчиться за стандартами інноваційної французької Школи 42.
Це перший і найбільший в Україні конкурс з IT-проектів і кіберспорту серед молоді віком до 18 років. До складу журі входять кращі фахівці провідних IT компаній України.

Вітаємо призерів Дмитра Федоренка з Доманівщини, який посів ІІ місце у номінації «Відеомонтаж» й Румянцева Микиту, вихованця гуртка «Основи інформаційних технологій» Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району м. Миколаєва (керівник гуртка Мосін Сергій Юрійович), який здобув ІІІ місце в номінації «Розробка на Scratch» .

Радіємо, що ці перемоги обдарованих дітей Миколаївщини є систематичними. Участь учнів у Всеукраїнському конкурсі з IT-проектів і кіберспорту серед дітей і молоді у віці від 8 до 18 років - iTalent - це перемога та вагомі досягнення та відзнаки!
Так, у 2017 році, Дмитро Федоренко посів І місце у номінації «3D графіка», а вихованці гуртка «Основи інформаційних технологій» Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району м. Миколаєва (керівник гуртка Мосін Сергій Юрійович ) вже третій рік поспіль посідають призові місця у номінації «Розробка на Scratch» у 2017 році ІІ місце посів Кравченко Марк, 2018 році призові місця вибороли Зайко Аріна - І місце, Зеленя Денис - ІІ місце, Сапожник Ірина - ІІІ місце

Вітаємо переможців! Бажаємо нових звершень у галузі IT!
Дякуємо наставникам, які надають дітям всебічну підтримку і можливість отримувати IT досвід, що закладає фундамент для професійної реалізації дітей в майбутньому!

Всі новини →