Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вихованці ОБХТ здобули перемогу в ХVІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»

20/05/2019

З 17 по 19 травня 2019 року вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» (керівники Василенко І.А. та Вахненко А.В.) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради перебували на ХVІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах», який відбувався у Київському Палаці дітей та юнацтва.

            Організаторами фестивалю-конкурсу є Міністерство освіти і науки України, Київська державна адміністрація, Київський Палац дітей та юнацтва. Журі фестивалю: редактори та журналісти провідних засобів масових комунікацій України, науковці та практики столичних вишів.

            Протягом конкурсу юнкори ОБХТ брали участь у майстер-класах, вікторинах, брифінгах, роботі онлайн-редакції, квесті-вояжі «Від дитинця до європейської столиці», зустрічах із відомими українськими журналістами, відвідали телестудію «5 канал» та Парк «Київська Русь».

            Газета ОБХТ «Країна Творчості» перемогла в номінації «Газета» та отримала Диплом ІІІ ступеню.

            Вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» Барашикова Варвара, Кононенко Олександр та Кошара Анна  нагороджені Дипломами за активну участь, а також сертифікатами фестивалю.

            Всього у фестивалі-конкурсі «Прес-весна на Дніпрових схилах» взяли участь 2800 медіа з різних міст України, а також міжнародні дитячі медіа. Тема цьогорічного фестивалю – «Брендинг моєї країни, моєї родини». Серед країн-учасниць: Білорусь, Бельгія, Польща, Голландія, Чехія та Словаччина.

            Вітаємо вихованців «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» й керівників  (Василенко І.А., Вахненко А.В.) ОБХТ з гідною перемогою!

 

 

 

Всі новини →