Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Підсумки II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Електромонтер

28/03/2019

27 березня 2019 року департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації спільно з навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області на базі Миколаївського професійного машинобудівного ліцею проведено II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Після урочистого відкриття II (обласний) етапу Конкурсу, на якому були присутні Удовиченко О.О., директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації (голова організаційного комітету), Комісарова Л. О., заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації – начальник управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення (заступник голови журі), представники НМЦ ПТО, адміністрація Миколаївського професійного машинобудівного ліцею та члени журі з числа представників соціального партнера освітнього закладу, розпочалася робота учасників.

 

У Конкурсі взяли участь 4 (четверо) учнів випускних груп, які отримують первинну професійну підготовку з професії Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування (окремо чи в інтеграції) та посіли перше місце на училищному Конкурсі.

За результатами Конкурсу та на підставі спільного рішення оргкомітету та журі II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області з професії Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування визначено переможцем й призерами та прийнято рішення нагородити дипломами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації І, ІІ, III ступенів таких учнів:

дипломом I ступеня – Лишафаєва А. С., учня Миколаївського професійного машинобудівного ліцею;

дипломом II ступеня – Ігнатенка М. В., учня Вищого професійного ліцею суднобудування м. Миколаєва;

дипломом III ступеня – Боднара Д. М., учня Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей».

Дипломом учасника нагороджено Душного І. І., учня Кривоозерського професійного аграрного ліцею.

Прийнято рішення нагородити грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації Мірошник О. В., майстра виробничого навчання Миколаївського професійного машинобудівного ліцею, за високий рівень підготовки учня до Конкурсу.

За високий рівень організації та проведення Конкурсу відзначено колектив Миколаївського професійного машинобудівного ліцею та прийнято рішення нагородити грамотою департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

Лишафаєв А. С., учень Миколаївського професійного машинобудівного ліцею, захищатиме Миколаївську область на заключному III етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Всі новини →