Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Міжрайонний семінар «Наступність дошкільної та початкової освіти на засадах ідей та положень Концепції «Нова українська школа»

21/03/2019

21 березня 2019 року Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти на базі Очаківського закладу дошкільної освіти № 1 «Дзвіночок» та Очаківської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 ім. П. П. Шмідта Очаківської міської ради проведено міжрайонний семінар «Наступність дошкільної та початкової освіти на засадах ідей та положень Концепції «Нова українська школа».

Присутнім наголошено на важливості забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти на засадах ідей та положень Концепції «Нова українська школа».

Відповідно до програми заходу розглянуто питання про:

реалізацію принципу неперервності освітнього процесу в закладах дошкільної та загальної середньої освіти;

забезпечення неперервності дошкільної та початкової освіти в умовах реформування початкової школи;

створення освітнього простору в закладі дошкільної освіти та початковій загальноосвітній школі.

У ході практичної частини проведено перегляд організаційно-пізнавальної діяльності в старшій групі та уроку в 1 класі з інтегрованого курсу «Я досліджую світ».

Участь у семінарі взяли педагоги закладів дошкільної освіти, учителі початкових класів загальноосвітніх шкіл Березанського, Вітовського, Миколаївського, Очаківського районів та Березанської, Коблівської, Галицинівської, Шевченківської, Воскресенської, Веснянської, Михайлівської, Нечаянської, Ольшанської, Куцурубської, Чорноморської об’єднаних територіальних громад.

Всі новини →