Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено відкриття І-го засідання постійно діючого семінару резерву керівних кадрів

20/03/2019

 20 березня 2019 року на базі Миколаївського професійного машинобудівного ліцею проведено І-го засідання постійно діючого семінару резерву керівних кадрів для заступників директорів з навчально-виробничої роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему: «Роль керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти в підготовці кваліфікованих робітників за потребою ринку праці».

Постійно діючий семінар очолила заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Комісарова Л. О. У заході взяли участь Матвійчук О. А., директор Миколаївського професійного машинобудівного ліцею, Жабоєдов В. В., провідний інженер з охорони праці комунального закладу «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів Миколаївської обласної ради,  Шаповалова Н. В., директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області. У ході презентації на тему «Проблеми та перспективи розвитку системи професійної (професійно-технічної освіти) області. Менеджмент як засіб підвищення ефективності діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти»  Комісарова Л. О. акцентувала увагу на таких питаннях: розмежування понять «менеджмент» та «управління». Їх взаємозв’язок; види соціотипів директорів; використання у роботі схеми «управлінський цикл» (організація, планування, аналіз, контроль, регулювання); риси успішного керівника (тактовність, толерантність, порядність, емоційна зрілість, бажання успіху та ін).

Наприкінці заходу заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Комісарова Л. О. наголосила на тому, що для ефективної роботи та отримання результату необхідна чітка система розподілу і контроль за  виконанням посадових обов’язків, закликала  присутніх працювати на перспективу та якість. 

Всі новини →