Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулося урочисте відкриття ІV етапу XLIX Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

19/03/2019

       З 18 до 22 березня 2019 року на базі Миколаївської загальноосвітньої санаторної школи-інтренату І–ІІІ ступенів №7 Миколаївської обласної ради Міністерство освіти і науки України спільно з департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації та Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проводять ІV етап XLIX Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

    18 березня 2019 року в приміщенні Палацу творчості учнів міста Миколаєва відбулося урочисте відкриття Олімпіади.

Удовиченко О. О., голова оргкомітету IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації, привітала учасників із початком змагань, звернувши увагу присутніх на географічні особливості регіону та потужний інтелектуальний потенціал учнівської молоді Миколаївщини.

Гладковський Р. В., заступник голови оргкомітету IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України, акцентував увагу на важливості географічних знань у житті та повідомив присутнім про подальші досягнення переможців минулих років Олімпіади.

Із особливостями проведення Олімпіади учасників ознайомив Олійник Я. Б., голова журі, декан Київського національного університету імені Тараса Шевченка, академік Національної академії педагогічних наук України, професор, доктор економічних наук.

В інтелектуальних змаганнях братимуть участь юні знавці географії з усіх областей України та міста Києва (усього – 261 учень).

Роботи учасників Олімпіади оцінюватиме журі, до складу якого входять науковці та педагоги провідних закладів вищої та загальної середньої освіти України. 

У заході взяли участь члени оргкомітету та журі Олімпіади, представники органів управління освітою Миколаївської області, керівники і педагоги закладів загальної середньої освіти області, науково-педагогічні та педагогічні працівники Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ЗМІ.

Всі новини →