Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Україні потрібні лідери! На Миколаївщині відбувся ФОРУМ МОЛОДІ 2.0

10/03/2019

     За молоддю-майбутнє країни. Безперечно, шкода, що часто юнню марно втрачаються  золоті роки життя. Однак, є й такі молоді люди, які виросли з усвідомлення своїх перспектив і сил. Вони не миряться з буденністю, а сміливо мріють, рухаються  вперед. Вдається їм це завдяки бажанню зробити кращим світ, українське суспільство. Одному, безперечно, здійснювати зміни неможливо. У будь-яких  справах завжди потрібна  команда, тому й формуються громадські молодіжні організації. Про діяльність та перспективи Миколаївської обласної організації лідерів молодіжного самоврядування «МОЛОДЬ -МАЙБУТНЄ НАЦІЇ» з 27 лютого по 10 березня 2019 року дізналася молодь Врадіївського, Кривоозерського, Первомайського, Братського, Арбузинського районів, Благодатневської ОТГ під час проведення зустрічі-конференції «ФОРУМ МОЛОДІ 2.0».

    Ідея форуму - дізнатися більше про роботу громадської організації, залучити більшу кількість  молоді до роботи і рідному селі, районі, регіоні.

   Розглядалося питання щодо соціалізації молоді та її активної участі в прийнятті багатьох вагомих рішень на користь громади.

    Активна молодь Миколаївщини - майбутнє нашої країни. Саме вона достатньо оптимістично дивиться в майбутнє, впевнена у своїх діях – саме тому, що знає, що потрібно, знає як це зробити.

     Президент ГО МООЛМС «Молодь - майбутнє нації» Євген Нотевський  збирає потужну команду однодумців, яка буде працювати на благо країни та переконаний, що разом подолають всі труднощі й перепони!

    Виховання молодого активного покоління  - одне з перших завдань «Молодь – майбутнє нації»!».Тому підняли питання і обласного конкурсу «Лідер року» (до речі, у квітні цього року відбудеться вже ювілейний-5-й). А за ініціативи нашої молоді, у травні 2019 року, уперше в Україні лідери стануть учасниками І Всеукраїнського етапу  конкурсу «Лідер року».

     Зустріч – конференція «ФОРУМ МОЛОДІ 2.0» за участі учнівської та студентської молоді, представників міської влади та бізнесу - це справжній діалог, соціальний діалог між молоддю та бізнесом. Це думки різних поколінь щодо проблем міста, села, регіону. Дуже важливо знати, чим живе молодь, що її турбує.

    Розуміння юного покоління дає можливість сьогоднішнім очільникам сіл, міст, області, країни відчувати, які цінності треба закладати в сучасне покоління, тому що від нього в недалекому майбутньому залежатиме доля країни. Форум був насичений і цікавий. Наріжний камінь закладено! Сподіваємось, що такі заходи незабаром відбудуться в кожному районі Миколаївській області. Їх основна мета – налагодження  співпраці, єднання заради розвитку нашого рідного краю!

       Важливим аргументом, без якого важко розраховувати на успіх державотворення, є розуміння значення молоді, молодіжного руху в житті країни. Саме через свої громадські об’єднання підростаюче покоління зможе здійснити мрію українців – побудувати Незалежну, Самостійну, Соборну Державу, розкриваючи й використовуючи всі свої можливості як у власних, так і загальнодержавних інтересах.

Всі новини →