Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

В обласному Будинку художньої творчості відбувся обласний конкурс солістів-вокалістів «Миколаївські дзвіночки»

18/03/2019

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації від 11.12.2018 № 719 «Про проведення обласного конкурсу солістів-вокалістів «Миколаївські дзвіночки» 16 березня 2019 року обласним Будинком художньої творчості було проведено  обласний конкурс вокалістів.

     У конкурсі брали участь 63 конкурсанти з м. Миколаєва, м. Первомайська, м. Южноукраїнська, 10 районів та 18 обєднаних територіальних громад  області.

    На розгляд журі були представлені  українські народні пісні, твори композиторів-класиків, а також пісні сучасних композиторів.

    За підсумками журі Гран Прі отримала Костирко Софія, вихованка «Народного художньої колективу» гуртка сольного співу «Престиж» Будинку дитячої та юнацької творчості Інгульського району м. Миколаєва, керівник Табакарь Т.І.

       У рамках обласного конкурсу солістів-вокалістів «Миколаївські дзвіночки» відбулася обласна нарада педагогічних працівників закладів загальної середньої  та позашкільної освіти за темою: «Вокальна педагогіка та її особливості у роботі з солістами». 

 

Всі новини →