Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

На Миколаївщині відбуваються молодіжні форуми «Молодь – майбутнє нації»

02/03/2019

 Миколаївська ООЛМС «Молодь – майбутнє нації» продовжує проводити молодіжні форуми, 1 березня, в перший день весни представники Миколаївської ООЛМС завітали в Лисогірську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Євгеній Нотевський, президент МООЛМС поділився своїм досвідом і розповів, як Миколаївська обласна організація лідерів учнівського самоврядування стала ГО «МООЛМС «Молодь – майбутнє нації».

Під час форуму з учнівською молоддю обговорено питання  щодо ролі лідерства в повсякденному житті, чим відрізняється бос від лідера, про проблеми в населеному пункті та погляд їх на вирішення.

Делегація МООЛМС поділилася досвідом створення проектів, та запропонувала створити Лисогірський окремий територіальний підрозділ ГО МООЛМС «Молодь – майбутнє нації», який і зможе реалізувати всі ідеї, які були запропоновані школярами.

Особливу увагу Євгеній Нотевський приділив тому, що дуже важливо висловлювати свою думку, якою б вона не була, правильною чи хибною. Якщо необхідна допомога від влади, підприємців, організації, обов'язково звертатися, «шукаючому відкриють», бо зараз в молоді є величезні перспективи для розвитку не тільки особистого, а й розвитку їх села, міста,  району, області.

З кожного міста, села в якому ми побували, ми набираємо 15 лідерів, які готові працювати разом з нами, в нашій команді. Адже ми творимо себе, а значить – творимо Україну!

 

Всі новини →