Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вихованці закладів освіти Миколаївщини взяли активну участь в обласному конкурсі читців-декламаторів «Поетична пристань»

24/02/2019

Мистецтво «живого слова» завжди надихало активну учнівську молодь на вивчення цього виду художньої творчості. В виступах читців можна знайти мудрість народу, любов до рідного краю та його традицій, історію та сучасність, нотки печалю та веселу сатиру, боротьбу добра і зла. Може саме це і притягує велику кількість учнів до цього мистецтва.

З метою пошуку та підтримки  талановитої, обдарованої молоді, 23 лютого 2019 року обласним  Будинком  художньої  творчості   проведено обласний конкурс читців-декламаторів «Поетична пристань», в якому  взяли  участь 110 вихованців з 85 навчально-виховних закладів Миколаївської області та міста Миколаєва.

        Учасники конкурсу представили  на  розгляд  журі відомі вірші українських класиків, твори сучасних поетів та вірші невідомих авторів.

Виступи учасників обласного  конкурсу читців-декламаторів «Поетична пристань» оцінювались за двома новінаціями: «Твори національного патріотичного спрямування», та «Гумористичні твори». Конкурс пройшов в атмосфері підтримки та здорової конкуренції.

            Журі відмітило високий загальний рівень майстерності читців-декламаторів та підхід до пошуку індивідуальності в виступах конкурсантів.

Всі новини →