Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Миколаївська гімназія №41 Миколаївської міської ради отримала сучасне комп’ютерне обладнання

20/01/2019

 З метою створення в Україні передумов для розвитку системи виробництва якісного освітнього електронного контенту та забезпечення доступу  до нього здобувачів повної загальної  середньої освіти Міністерством  освіти і науки  України розпочато проект із упровадження електронного освітнього контенту.  

В основу ідеї експерименту покладено розуміння того, що навчання дітей XXI ст. має відповідати рівню розвитку науки і техніки, задовольняти потреби учасників освітнього процесу в якісному навчальному контенті й повсюдному доступі до нього.

Директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації ОЛЕНА УДОВИЧЕНКО вручила комп’ютерне обладнання Миколаївській гімназії № 41 Миколаївської міської ради, яка бере участь у зазначеному експерименті всеукраїнського рівня за темою «Електронний підручник для загальної середньої освіти (е-bоок fог seсоndагу еduсаtіоn (ЕВSЕ)»  задля  повноцінного тестування е-підручників в експериментальному класі, у якому створюватиметься цифрове освітнє середовище, компонентами якого будуть: планшети для учнів, комп’ютер для вчителя, роутер Wi-Fi тощо.

Олена Олександрівна під час спілкування з педагогами гімназії відмітила, що таке середовище дасть змогу формувати у школярів вміння працювати з даними, відомостями, обмінюватися результатами, формувати культуру електронного спілкування тощо, що використання електронних підручників зробить освітній процес гнучким і дозволить вчителю застосовувати інноваційні форми, технології навчання та підходи Нової української школи.

 

Всі новини →