Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Презентовано навчально-практичний центр з підготовки кваліфікованих робітників

30/12/2018

 

 На базі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» відбулася презентація навчально-практичного центру з підготовки кваліфікованих робітників за професіями «Електрозварник ручного зварювання», «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» та «Зварник».

На урочистій презентації були присутні заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації – начальник управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення Комісарова Л. О., директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Шаповалова Н.В., заступник міського голови Южноукраїнської міської ради Бацман М.В. та роботодавці.

Комісарова Л. О. зазначила, що саме професійна (професійно-технічна) освіта покликана забезпечувати відтворення трудових ресурсів держави з достатнім рівнем кваліфікації та професіоналізму.

Директор ліцею Невідомий С. В. підкреслив, що створення навчально-практичного центру сучасних зварювальних технологій дозволить значно підвищити якість професійної підготовки здобувачів освіти, здійснювати перепідготовку незайнятого населення, професійно-технічне навчання, проводити навчання за модульними програмами тощо.

Для набуття практичних навичок створені навчальні (робочі) місця, устатковані австрійським обладнанням найсучасніших комп’ютерних технологій та тренажерами для оволодіння різними видами зварювальних елементів. Нові зварювальні апарати дозволять учням та слухачам опанувати різні види зварювання - аргонове, напівавтоматичне та ручне електродугове.

 

Всі новини →