Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

До вихованців Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 3 завітали помічники Святого Миколая - Миколаївські рятувальники

19/12/2018

День Святого Миколая – один із найбільш чарівних свят зимового періоду. Відсьогодні розпочинається цикл новорічних свят, цей день з атмосферою дива. Малеча чекає на подарунки, сюрпризи та сподівається на здійснення своїх заповітних мрій.

Ранок розпочався для вихованців Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 3 Миколаївської обласної ради із сюрпризів. До школи завітали помічники Святого Миколая Миколаївські рятувальники .  Рятувальники, разом із безліччю сюрпризів  привезли дітям у подарунок живі хвойні рослини у горщиках. За рекомендацією фахівців, рослини прямо у цих же горщиках перезимують у раніше підготовлених місцях на свіжому повітрі, а навесні вихованці разом із вчителями, висадять їх у ґрунт. Милуватися зеленими красунями можна буде багато років поспіль.

По традиції захід розпочався із вітальних слів. Прикрасивши пожежний автомобіль святковими гірляндами рятувальники привітали хлопчиків і дівчат із Днем Святого Миколая. Разом із ялинками передали у подарунок вихованцям від небайдужих громадян клітку та корм для морської свинки, а від усього колективу рятувальників солодощі, соки та яскраві враження.

Захід пройшов у дивовижній атмосфері. Діти із вдячністю прийняли усі подарунки, а також вручили зроблені власноруч сувеніри та пообіцяли, що ще довго нестимуть у своїх серцях та спогадах  цю чудову атмосферу свята та завжди поводитимуться пильно та обережно, аби ніщо і ніколи не затьмарило їх щасливого та безпечного майбутнього.

А рятувальники на завершення ще раз побажали щоб усі діти на світі були щасливі! І останнім подарунком стало спільне фото та згадку.

 

 

 

Всі новини →