Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах! До вихованців Очаківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату завітав Святий Миколай

19/12/2018

 

День Святого Миколая – найочікуваніше свято дітей, яке вони чекають з нетерпінням. В очікуванні дива перебували й  вихованці Очаківської  загальноосвітньої санаторної школи-інтернату.

    Учні закладу старанно готувалися до зустрічі зі Святим Миколаєм, адже зустріли дорогого гостя з великою радістю, демонструючи свої вміння в інсценізації казки «Миколай приходить в гості».

   Атрибути, костюми, реквізити і декорації, вокальні та хореографічні постановки пожвавили дійство, сприяли створенню творчої атмосфери.    Кожна дитина  із задоволенням, цікавістю та артистичністю віднеслися до своїх ролей, пережили кожне сказане слово, а головне – донесли до всіх присутніх думку, що треба вірити в чудеса  святих і диво обов’язково здійсниться.

   Широке використання новорічної бутафорії, виготовленими вихованцями нашого закладу разом з творчим колективом, надало заходу святковий ефект.

   Особливо хочеться подякувати підполковнику Леурді Г.П., військовому комісару Очаківського райвійськкомату в особі мічмана Скворцова О.М. за сприяння у проведенні заходу.

   Наприкінці свята за доброю традицією діти нашого закладу отримали солодкі подарунки від народного депутата Верховної ради України Козиря Б.Ю., керівництва ГУ Національної поліції в Миколаївській області, керівництва Очаківської військової частини А 1594.

    Наші діти, весь колектив школи  щиро вдячні  за постійну підтримку та турботу, адже  посмішки на обличчях й іскринки радості в очах дітей нашого закладу  – свідчення  небайдужого ставлення до них.

   Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро.  

 

 

Всі новини →