Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Підбито підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі»

14/12/2018

 13.12.2018 відбулося засідання регіонального конкурсного журі (РКЖ) Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі», на якому були визначені переможці 2018 року.

Відповідно до Положення про Всеукраїнську виставку-конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» надіслано для участі 488 творчих робіт дітей з закладів освіти, гуртків, позашкільних творчих організацій Арбузинського, Миколаївського, Вознесенського, Снігурівського, Очаківського, Веселинівського, Березанського, Доманівського, Баштанського, Первомайського, Єланицького, Вітовського, Врадіївського, Братського районів Миколаївської області та міст Миколаєва, Первомайська, Южноукраїнська та Вознесенська.

 Членами РКЖ визначено переможців регіонального рівня виставки-конкурсу у 2018 році за номінаціями і віковими категоріями: детальніше  на  офіційному   сайті.

РКЖ та організаторами виставки-конкурсу у грудні 2018 року – січня 2019 року заплановано проведення виставки робіт переможців.

   Детальну інформацію щодо дати та місця проведення заходу буде розміщено додатково на офіційному веб-сайті ДП «Миколаївстандартметрологія».

Вітаємо переможців та учасників конкурсу.

Всі новини →