Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Школа проектного менеджменту

05/12/2018

 Представник громадської організації "Миколаївська обласна організація лідерів молодіжного самоврядування "Молодь - Майбутнє нації" ОБХТ - Дмитро Чуприна взяв участь у "Школі проектного менеджменту", організаторами якої була Українська академія лідерства.

            Головним спікером була Ірина Тулякова, яка є директором з програми та партнерств Академії. Та волонтер корпусу миру Сара Вінтер зі Сполучених Штатів Америки. Вона має значний досвід у написанні та реалізації проектів. Учасники мали змогу поспілкуватися з нею на будь-які теми і покращити свої знання  з англійської мови.

            Головною метою цього освітнього заходу був призовий фонд в 5 тисяч гривень на реалізацію проекту мрії. В кожної івент-групи був свій менеджер проекту (тобто керуючий), одним з менеджерів проекту довелося стати й Дмитру. Мета їх проекту – це озеленення, прибирання, рекультивація та встановлення лаундж-зони в міському парку «Ліски».  Проспонсувати ці проекти взявся  Валентин Бєльський - директор меблевої фабрики "Ренессанс", засновник Миколаївського Клубу Директорів. Гарний друг УАЛ Миколаїв та молоді міста. Пан Валентин прагне зробити Миколаїв кращим, тому забезпечив команді переможців фінансову підтримку в реалізації проекту, надавши міні-грант сумою 5 000 грн. Це була запекла боротьба, учасники показали всі свої сильні сторони та знання з управління проектами, і у них це вийшло.

Компетентне журі у складі Ірини Тулякової, Валентина Бєльського та Віри Кузки (координатор Школи проектного менеджменту та студентка УАЛ) відзначило не одного переможця, а цілих шість! Вони дали можливість кожній команді втілити в життя їх проект з початковим капіталом 1000 грн.

            Ірина Тулякова провела великий інтенсив з приводу створення проектів, за 8 годин дала учасникам форуму стільки нової інформації, що за її словами, вона отримувала за декілька років навчання в ВУЗі. Можна сказати, що Ірина розповіла про проектний менеджмент так, що значна частина підлітків подумали про необхідність корегування своїх планів щодо вибору професії.

Проектний менеджмент - саме те, у чому мають спробувати свої сили підлітки, адже зараз, активна молодь повинна мати навички у всіх сферах життя.

 

Всі новини →