Головна | Оголошення | Новини | Нормативно-правова база | АКТУАЛЬНО | Доступ до публічної інформації | Звернення громадян |
25/11/2018
24 листопада 2018 року в рамках фестивалю «Гастрономічний Миколаїв 2018» відбувся Відкритий конкурс юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу «Best КУХАР». Організатори зазначеного конкурсу: Відокремлений підрозділ «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв» та Асоціація кулінарів України.
Мета проведення заходу: створення майданчику, який би об’єднав роботодавця із закладами освіти, що здійснюють підготовку фахівців за професією «Кухар».
Членами жури були відомі миколаївські та всеукраїнські шеф-кухарі, власники кондитерських, експерти в сфері туризму.
За результатами конкурсу гран-прі за командну роботу отримали учениці Вищого професійного училища суднобування м. Миколаєва.