Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Для школярів Миколаївщини працівниками управління патрульної поліції в Миколаївській області проведено захід з попередження дитячого дорожнього-транспортного травматизму та профілактики дитячої злочинності

23/11/2018

23 листопада 2018 року до Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №3 Миколаївської обласної ради завітали працівники управління патрульної поліції в Миколаївській області. Для учнів підготували цікаву і повчальну зустріч, де розповіли про права та обов’язки громадян, відповідальність  перед законом, провели показ прийомів самозахисту.

            Дітей дуже зацікавив базовий курс прийомів самозахисту, звільнення від захоплення. Працівниками патрульної поліції було продемонстровано як поводитись у сутичках із нападником.  На думку працівників поліції, це допоможе дітям почуватись більш впевнено, а декого може мотивувати займатись спортом.

            Представниками патрульної поліції оголошено та вручено  подяки  адміністрації закладу за активну та плідну співпрацю та учнівському  й  педагогічному колективам за активну участь в іміджевих заходах управління патрульної поліції в Миколаївській області .

 

Всі новини →