Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Команда Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2 Миколаївської області виборола перше місце у Всеукраїнських змаганнях з баскетболу

23/11/2018

 У рамках Європейського баскетбольного тижня, Спеціальної Олімпіади Європи Євразії 2018 в Україні, організаторами Спеціальної Олімпіади України для людей з особливими потребами в рамках ЄТБ 21-22 листопада 2018 р. було проведено Всеукраїнські змагання з баскетболу в м. Сміла Черкаської області. У змаганнях взяли участь 10 команд із різних областей України.

Миколаївщину представляла команда вихованців та випускників Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2 Миколаївської області, яка виборола перше місце. Учасники змагань з Миколаївщини здобули перемогу у досвідчених та сильних спортсменів із  м. Запоріжжя (68:0), м. Донецька (44:15) та м. Сміла (63:2).

Представників команди Миколаївської області супроводжували: директор МСЗШІ №2 – Ковтун Анатолій Володимирович та заслужений тренер України  – Затонов Сергій Володимирович.

Вітаємо переможців і бажаємо нових спортивних досягнень і перемог!

 

Всі новини →