Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено осінню (установчу) сесію відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення МАН

17/11/2018

16 листопада 2018 року відбулась осіння (установча) сесія відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення МАН, що працює на базі Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

На сесію прибули учні навчальних закладів, які у жовтні 2018 року успішно написали контрольну роботу та були зараховані до відділень МАН Серед них представники м. Миколаєва, Миколаївської області та об’єднаних територіальних громад.

Після урочистого відкриття сесії відбулась робота в секціях. Під час роботи в яких юні науковці познайомились з керівниками та консультантами обласних секцій, дізнались про вимоги до написання роботи, визначились з темами майбутніх досліджень та дізнались про систему роботи Миколаївського обласного територіального відділення МАН України.

Всього в сесії взяло участь 180 чоловік.

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →