Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем'єр - міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України щодо пріоритетів гендерної політики в умовах децентралізації відвідала Олександрівську громаду та Трикратську ЗОШ І-ІІІ ступенів

18/11/2018

16 листопада на Миколаївщині відбулася регіональна робоча нарада під головуванням Іванни Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем'єр - міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України щодо пріоритетів гендерної політики в умовах децентралізації.

У ході робочого візиту на Миколаївщину Іванна Орестівна  завітала до Олександрівської громади, а саме, до Трикратської ЗОШ І-ІІІ ступенів побачити школу, шкільний музей, який оновився відповідно до сучасних сторінок нашої історії.

Супроводжували Іванну Орестівну Тарас Кремінь, народний депутат України, В'ячеслав Бонь, перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації з питань агропромислового розвитку та земельних відносин, оборонної та мобілізаційної роботи,  Олена Удовиченко, директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

З цікавістю знайомилася Іванна Орестівна із закладом освіти, історією школи, відвідала  перший клас НУШ, була приємно вражена матеріально-технічним забезпеченням, сучасним освітнім простором, змінами, які відбуваються в освіті на рівні сільської школи. У шкільній бібліотеці  Віце-прем'єрка презентувала та подарувала сучасні книги видавництва "Видавництво" Лілії Омельяненко та Національного інституту пам'яті Володимира В'ятровича та ігри, за допомогою яких дітям буде цікавіше навчатися.

 Під час зустрічі виникли нові ідеї: впровадити вивчення історії рідного краю як варіативної складової освітнього процесу у школі та зав'язати дружбу з однією із закарпатських шкіл для обміну досвідом, враженнями, проектами, дружніми візитами, екскурсіями.

 

Всі новини →