Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Презентація книги «Намисто років» Чересленко Галини Юхимівни

09/11/2018

08.11.2018 року в ДНЗ № 17 м. Миколаїв пройшов методичний захід,  присвячений Дню української писемності та мови, на який була запрошена  Чересленко Галина Юхимівна – педагог за фахом і покликанням  та поет за захопленням.

    За вагомий внесок в педагогічну «скарбницю» міста Галина Юхимівна була нагороджена медаллю «За доблесну працю», відзнакою «Відмінник народної освіти» та званням  «Заслужений працівник народної освіти України».

    Вона презентувала  свою книгу «Намисто років», що є збіркою віршів,  в якій автор ділиться своїми думками, сподіваннями, ставленням до життя. Педагоги  з великою  зацікавленістю слухали розповідь досвідченої людини, вчителя про свій життєвий шлях, професійну діяльність, спогади про часи роботи на посаді завідувача цього дошкільного закладу.  Вірші Галини Юхимівни сповнені глибокого змісту, душевної теплоти, щирості, переживань. Кожен з прочитаних автором віршів:  «Рідна мова», «Молитва», «Ще раз про любов», «Намисто років» -  віднайшов відгук в серцях слухачів.

    Зустріч  пройшла в теплій невимушеній атмосфері та переконала присутніх, що ні вік, ні життєві обставини не можуть загасити вогонь творчості та натхнення талановитої людини.

    Педагогічний колектив закладу з глибокою пошаною каже :

« Дякуємо, Галино Юхимівно, ви є прикладом для нас!»

 

 

Всі новини →