Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулася осіння сесія т/в МАН відділення мовознавства, відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства

18/11/2018

17 листопада 2018 року обласним Будинком художньої творчості було проведено осінню  сесію для учнів, які в цьому році успішно склали іспити на обласному тестуванні і стали слухачами наукових секцій відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства т/в МАН.

 Відповідно до плану роботи відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства на осінній сесії працювало 10 наукових секцій. У роботі відділення мовознавства брали участь 72 слухача МАН, це  88% від загальної кількості учнів, які зараховані слухачами т/в МАН за  результатами   тестування 2018 року, у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства –  38 учнів (86%).

Робота наукових секцій пройшла змістовно, навчально-тематичні плани роботи виконано. Слухачі були ознайомлені з  характеристикою наукового дослідження його структурою, етапами роботи, принципами аналізу першоджерел, орієнтовною тематикою науково-дослідницьких робіт.

 

Всі новини →