Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Активно продовжується оснащення інтерактивним обладнанням інклюзивно-ресурсних центрів Миколаївщини

13/11/2018

В рамках року освіти та інклюзивного навчання активно продовжується встановлення інтерактивного обладнання в інклюзивно-ресурсних центрах Миколаївщини.

На сьогодні обладнано інклюзивно-ресурні центри у м. Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Єланецькому та  Снігурівському районах. 

До комплектів обладнання входить інтерактивна пісочниця з натуральним піском та фігурками тварин, інтерактивна підлога з комплектом ігор та завдань, LCD- панель для розвитку моторики та пізнавальних процесів, комп'ютерна система для розвитку дрібної моторики, логопедичне дзеркало. Відтепер стали доступними для дітей з особливими освітніми потребами ігри для фізичного розвитку, координації рухів, розвитку дрібної та загальної моторики, художньо-естетичного розвитку, розвитку музичних здібностей, навичок малювання, мовлення, програм-казок, логічних головоломок, програм-тестів.

На минулому тижні оснащено обладнанням обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти.

Найближчим часом інтерактивне обладнання буде встановлено в інклюзивно-ресурсних центрах Новобузького, Вітовського району, Коблівської, Ольшанської та Баштанської об’єднаної територіальної громади.

 

 

Всі новини →