Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Визначено кращі студентські гуртожитки Миколаївської області

10/11/2018

З метою виявлення та поширення кращого досвіду організації житлово-побутових умов для проживання, навчання і відпочинку студентської молоді, що є складовою частиною навчально-виховного процесу, та активізації органів студентського самоврядування у формуванні здорового способу життя і активної життєвої позиції у молодих громадян України з 17 вересня по   12 листопада 2018 року проведено обласний конкурс гуртожитків закладів вищої освіти І-ІV рівнів акредитації «Оселя затишку і тепла». У конкурсі взяли участь п’ять  закладів вищої освіти.

Членами журі обласного конкурсу гуртожитків закладів вищої освіти   І-ІV рівнів акредитації «Оселя затишку і тепла», у складі представників департаменту освіти і науки облдержадміністрації, управління молоді та спорту  облдержадміністрації, обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, представників органів студентського самоврядування закладів вищої освіти, визначено переможців. За результатами конкурсу перше місце посли гуртожиток Миколаївського національного аграрного університету та гуртожиток комунального вищого навчального закладу «Новобузький педагогічний коледж», на другому місці знаходиться гуртожиток Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету, третє місце займає гуртожиток № 2 Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 18 листопада 2018 року під час проведення урочистих заходів до Дня студента за рахунок коштів обласного бюджету Миколаївської області, передбачених  обласною Програмою «Молодь Миколаївщини» на 2016 – 2020 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 15.12.2015 № 1.

 

 

 

Всі новини →