Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Кращі майстри Миколаївщини посіли перші місця у XXІ Чемпіонаті України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу

07/11/2018

4-5 листопада 2018 року в НСК «Олімпійський» м. Київ відбувся  XXІ Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та  макіяжу. Це чемпіонат національного значення та всеукраїнського масштабу серед спеціалістів індустрії краси.

Чемпіонат  проводився за сприянням Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України, Державної служби зайнятості України, Громадської Спілки «Асоціація б’юті чемпіонатів» та компанією «Estet». В чемпіонаті взяли участь 600 учасників з 22 регіонів України та 5 країн Європи. Миколаївщину представляли майстри виробничого навчання ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» Мамекіна І. А. та Новікова М. І. під керівництвом викладача вищої категорії Бєлоусової С. М. взяли участь в чемпіонаті.

Майстри посіли два перші місця: Мамекіна Ірина – перше місце в номінації «Вечірня коктельна зачіска з елементами плетіння»; Новікова Марія - перше місце в номінації «Весільна артистична зачіска».

 

Всі новини →