Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

В інклюзивно-ресурсних центрах Миколаївщини розпочато встановлення інтерактивного обладнання

25/10/2018

Миколаївська облдержадміністрація продовжує активно працювати в напрямку розвитку інклюзивної освіти на Миколаївщині в рамках року освіти та інклюзивного навчання, оголошеного головою облдержадміністрації Олексієм Савченком.

У рамках реалізації національного проекту благодійного фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації» з обласного бюджету виділено 7 мільйонів гривень на створення інклюзивного середовища. 

Департаментом освіти і науки облдержадміністрації закуплено сучасне інтерактивне обладнання і розпочато його встановлення.

24.10.2018 року обладнання встановлено у комунальному закладі «Інклюзивно-ресурсний центр» Снігурівської районної ради.

Фахівці центру надаватимуть комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дітей, а також допомагатимуть їх соціальній адаптації та забезпечуватимуть методичний, психологічний, логопедичний супровід дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років протягом усього навчання.

Найближчим часом інтерактивне обладнання буде встановлено в інклюзивно-ресурсних центрах міст  Первомайська, Вознесенська, Южноукраїнська, Єланецькому, Новобузькому, Вітовському районах, Коблівській та Баштанській об’єднаних територіальних громадах.

 

 

 

 

 

 

Всі новини →