Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Участь вихованців обласного Будинку художньої творчості у заходах до свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня Захисника України

16/10/2018

 

З 10 по 15 жовтня 2018 року в гуртках та студіях обласного Будинку художньої творчості у рамках проведення заходів до свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня Захисника України  було проведено ряд заходів.

У заходах брали участь вихованці різного віку з різних колективів ОБХТ. Під час заходів вихованці мали змогу зазирнути до сторінок славетної історії українського козацтва (екскурс в історію з елементами гри «Стежками козацької слави») та продемонструвати свої знання (історико-патріотична вікторина «Дух держави – український дух»). Також кожен вихованець гуртків та студій ОБХТ мав змогу проявити себе творчо та взяти участь у конкурсі малюнків «Мій тато – герой!», а керівники гуртків та студій ОБХТ провели на заняттях бесіди на тему «Нащадки козацької слави».

14 жовтня 2018 року вихованці «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «Зорянка» (керівник Даниленко Т.І.) та «Зразкового художнього колективу» ансамблю танцю «Щасливе дитинство» (керівник Горшкова С.А.)  взяли участь у святковому концерті у Каштановому сквері, де продемонстрували танцювальну майстерність та подарували всім присутнім гарний настрій.

 

 

 

 

Всі новини →