Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Педагогічним та учнівським колективами Миколаївської спеціальної загальноосвітної школи проведено цікаві заходи у рамках тематичного тижня, присвяченого 100-річчю від дня народження В. Сухомлинського

30/09/2018

 В Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі з 24.09.2018 по 28.09.2018 року був проведений тематичний тиждень, присвячений 100-річчю від дня народження видатного українського педагога-гумніста Василя Сухомлинського.

 Упродовж тижня педагоги, учні  та батьки мали змогу дізнатися багато цікавого з біографії та творчості великого вчителя, вченого, письмненника.  

На уроках учні мали змогу познайомитись з життєвим та творчим шляхом В.О.Сухомлинського, поринути у цікавий казковий світ його творів для дітей, сповнених ідеями гуманізму, естетичного виховання, моральної кульутри особистиості та утвердженням кульутри рідної мови. 

Учні 1 класу стали учасниками вікторини «Що за диво ці казки» за творами В.О.Сухомлинського та створили «Квіточку добра». Учні 2 та 3 класів були залучені до проведення виховних бесід, присвячених творчості В.Сухомлинського. Учні 3 класу підготували виставку малюнків до казки «Як Миколка став хоробрим» та орнганізували вситавку дитячих робіт.

 А  учні старших класів підготувли та презентували лялькову виставу за мотивами оповідання «Ледача подушка», яка стала яскравим завершенням тижня.  

 

Всі новини →