Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Департаментом освіти і науки облдержадміністрації проведено робочу нараду з керівниками закладів фахової передвищої та директорами закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

27/09/2018

 

27 вересня 2018 року у департаменті освіти і науки облдержадміністрації за участю заступника голови облдержадміністрації Шевченка Є. відбулася нарада з керівниками закладів фахової передвищої та директорами закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Під час наради розглянуто питання фінансування закладів освіти та формування бюджету на 2019 рік, стан виконання регіонального замовлення 2018 року на підготовку робітничих кадрів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області та підготовки до опалювального сезону 2018/2019 навчального року у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

Шевченко Є. наголосив на необхідності:

здійснення аналізу використання приміщень закладів освіти та раціонального використання коштів обласного бюджету;

прийому за регіональним замовленням 2018 року;

фінансування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,

проведення ремонтів та придбання необхідного для навчального процесу обладнання тощо.

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації   Удовиченко О. підкреслила, що перед галуззю освіти постало завдання економії, модернізації та оптимізації закладів професійної (професійно-технічної) освіти шляхом укрупнення, не допускаючи їх закриття, у 2016 – 2018 роках.

 

Заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації – начальник управління науки, координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти і кадрового забезпечення Комісарова Л. зазначила, що у листопаді 2018 року закладам освіти необхідно сформувати та надати департаменту освіти і науки облдержадміністрації пропозиції до обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області на 2019 рік. Протягом січня – лютого 2019 року буде підготовлено проект розпорядження про затвердження обсягів регіонального замовлення, погоджено радою професійної освіти Миколаївської області та надано на затвердження головою облдержадміністрації.

Всі новини →