Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Миколаївщина барвисто відсвяткувала - День Миколаївської області

22/09/2018

Миколаївщина є одним із важливих культурних осередків країни. Миколаївська  область завжди дарує Україні освічених і талановитих людей, тому є прикладом і взірцем утілення реформ для підвищення рівня і якості життя людей. Завдяки щоденній праці, таланту, інтелекту не одного покоління мешканців Миколаївщини, наш край перетворився на великий промисловий, діловий, політичний і культурний центр Півдня України, відкритий світу для партнерства та співробітництва.

22 вересня, відбулося святкування до Дня народження Миколаївської області, на якому представники всіх районів та громад області презентували свої здобутки.

            Відкрив урочистості та привітав усіх із святом голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко відзначивши успіхи громад Миколаївської області.

 Освіту  представили заклади вищої, професійно-технічної, позашкільної освіти. На святі було презентовано виставку освітніх досягнень Миколаївщини.

Вихованці позашкільної освіти  щиро вітали мешканців та гостей рідної області своєю творчістю.

 

Гості свята мали змогу поринути у вир народної української творчості, взяти участь у танцювальних, пісенних дійствах, у освітніх майстер-класах, творчих майстернях позашкілля з нанесення аквагриму, малювання, аплікації з паперу, ліплення та інш.

 

Всі новини →