Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

З Днем Державного Прапора України!

23/08/2018

 Шановні колеги!

 Вітаю вас із Днем Державного Прапора України!

Це найважливіше свято для нашої Батьківщини, для людей всіх поколінь, данина поваги символу великої держави. Любов до своєї країни, державних символів, впевненість у майбутніх успіхах України - все це дозволяє нам долати будь-які труднощі та виклики часу.

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Він по праву уособлює суверенітет нашої країни, стверджує, що український народ - господар на своїй землі і йому вирішувати, як краще облаштувати свій будинок, якою дорогою йти. В ньому відображена славна багатовікова історія України, наповнена сторінками мужності і героїзму в часи важких випробувань і великих звершень. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. З ним ідуть у бій, за нього віддають життя наші воїни-захисники.

Нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності українського народу. Зробимо все можливе, щоб наші діти зберегли до державного прапору святе і шанобливе ставлення. Нехай всі вони виростуть гідними громадянами нашої Батьківщини – України!

З найкращими побажаннями,

Олена УДОВИЧЕНКО, директор  департаменту освіти  і науки  облдержадміністрації

Всі новини →