Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулося чергове засідання ради професійної освіти Миколаївської області

24/07/2018

 24 липня 2018 року відбулося чергове засідання ради професійної освіти Миколаївської області під головуванням заступника голови облдержадміністрації Євгена Шевченка, за участю директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Олени Удовиченко й членів ради професійної освіти Миколаївської області та директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

В ході засідання було затверджено обсяги регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів у 2018 році в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області.

Так, план прийому за регіональним замовленням складає 5365 осіб (з урахуванням можливих уточнень обсягу). Обсяг регіонального замовлення сформовано на основі укладених договорів з роботодавцями у межах ліцензованого обсягу та з урахуванням виконання регіонального замовлення попередніх років.

Також було зазначено, що сучасна структура та напрями розвитку економіки області потребують розв’язання важливої проблеми – створення сприятливих умов для забезпечення регіонального ринку праці кваліфікованими робітничими кадрами. Вимоги роботодавців до професійно-кваліфікаційного рівня робітників зумовлюють необхідність модернізації та подальшого розвитку системи професійно-технічної освіти, здатної адекватно реагувати на потреби регіонального ринку праці.

 

 

Всі новини →