Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Про участь у зборі лідерів Всеукраїнської спілки «Дитячий екологічний парламент» та юнатських секцій охорони природи

01/07/2018

 25-28 червня 2018 року у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м. Київ) був проведений Всеукраїнський збір дитячого екологічного парламенту. У Зборі взяла участь команда вихованців Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді при Михайло-Ларинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Вітовської районної ради.

У рамках Збору відбулися цікаві  заходи.   Тренінг «Карусель тімбілдінга»,  під час якого учасники відпрацьовували свої лідерські якості та  вміння працювати  в команді.  Діти взяли активну участь у «Містечку майстрів» виготовляючи подарунки, листи для воїнів АТО. Під час круглого столу учасники Збору виступали зі звітами за поточний рік на тему «Еколого-просвітницька та природоохоронна робота в рамках діяльності дитячого парламенту»,  взяли участь у діловій грі «Екологічна криза у водній акваторії». Для   учасників було  організовано екскурсія в Національний музей історії України та Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка. Під час урочистого закриття Збору лідерів дитячого екологічного парламенту кожна з команд порадувала учасників виступом самодіяльності – звучали українські пісні, вірші, діти танцювали. Команда вихованців від Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді при Михайло-Ларинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Вітовської районної ради була нагороджена грамотою за високі досягнення у еколого-просвітницькій та природоохоронній роботі.

Педагогічний колектив НЕНЦ приклав максимум зусиль, для того, щоб учасників Збору оточував затишок, позитивна атмосфера, хорошій настрій, сприятливі умови для відпочинку та для роботи дітей і їх керівників. 

Всі новини →