Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Миколаївщина радо зустріла дітей з Авдіївки, які приїхали для оздоровлення та відпочинку до дитячого оздоровчого центру «Орлятко»

06/07/2018

За ініціативи й сприяння голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка, а також за підтримки обласної ради, департаменту  освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації за доброю традицією до дитячого оздоровчого центру «Орлятко» приїжджають на оздоровлення та відпочинок діти з Донецької та Луганської областей.

6 липня дитячий оздоровчий центр «Орлятко» (с.Рибаківка) вкотре зустрів своїх друзів, ровесників, які проживають в населених пунктах Донецької області. Діти з Авдіївки, приїхали на двотижневий відпочинок. Департаментом освіти і науки  обласної державної адміністрації та адміністрацією оздоровчого центру «Орлятко»  створено всі  необхідні умови для оздоровлення, відпочинку та дозвілля гостей.!  Для дітей підготовлено цікаву програму, численні розважальні заходи та проекти, спорт та море.  Спілкування  з однолітками  надасть діткам  можливість дізнатися про щось нове і цікаве та  знайти  нових друзів.

Завдячуючи Миколаївській обласній державній адміністрації, Миколаївській обласній раді, оздоровлення та відпочинок дітей буде проводитись за рахунок  бюджету області.

Гарного вам відпочинку юні друзі!

Всі новини →