Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

На Миколаївщині розпочався ХХІ Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Золотий лелека»

26/06/2018

За підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської міської ради на Миколаївщині розпочався ХХІ Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Золотий лелека» - один із 200 найкращих європейських дитячих фестивалів, започаткований Академією дитячої творчості та її керівником Ганною Матвєєвою. Цьогоріч  участь у ньому беруть колективи з Молдови, Білорусії, України, Болгарії. 

Фестиваль покликаний сприяти відродженню культури і мистецтв народів України, пошуку та підтримці її талановитої молоді.

Для учасників фестивалю пройдуть відбіркові тури за номінаціями: «хореографія», «музичне та театральне мистецтво», «живопис і графіка», «декоративно – прикладне мистецтво», цікаві розважальні заходи, конкурс фігур на піску, виставка робіт учасників фестивалю, майстер-класи з хореографії, конкурс на Кубок від Григорія Чапкіса.

Серед гостей фестивалю, у складі журі - відомі діячі мистецтв, заслужені майстри, заслужені і народні артисти України. 

Під час фестивалю - працюватиме Міжнародна школа «Академія педагогічної творчості» для педагогів з різних куточків світу за участю Національної академії наук України з майстер-класами від видатних освітян України та зарубіжжя. В цьому році до Академії педагогічної творчості завітають педагоги з Франції й Англії. 

 Родзинками цьогорічного фестивалю стане патріотичний концерт до Дня Конституції України за участі зірок української естради та гала-концерт учасників фестивалю.

На переможців чекають Гран - прі фестивалю – статуетка "Золотого лелеки",  дипломи та ексклюзивні призи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →