Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

У Миколаївській області відбулися урочистості з нагоди Дня науки в Україні

05/06/2018

05 червня 2018 року департаментом освіти і науки облдержадміністрації на базі обласного Будинку художньої творчості проведено урочистості з нагоди Дня науки в Україні.

У заході взяли участь голова облдержадміністрації Савченко О.Ю., заступник голови облдержадміністрації з соціальних, гуманітарних питань, молоді, туризму та надання адміністративних послуг Шевченко Є. В., заступник голови облради Кротов А. О., директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Удовиченко О. О., голова ради ректорів вищих навчальних закладів Миколаївської області, ректор МНАУ Шебанін В. С., керівники закладів вищої освіти.

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, привітав з професійним святом усіх тих, хто робить внесок у скарбницю вітчизняної та світової науки - від студентів і аспірантів до провідних учених зі світовим ім’ям. Очільник області зазначив, що він особисто та Миколаївська обласна державна адміністрація робить все, щоб наші науковці мали можливість професійно розвиватися і прославляти Миколаївську область на міжнародній арені 

З привітальним словом до присутніх звернулася директор департаменту освіти  і  науки  Миколаївської облдержадміністрації Удовиченко  О.О., побажавши всім науковцям здоров’я, наснаги, амбітних звершень і щоб результати наукової роботи обов’язково були впроваджені у життя.

Під час урочистостей відбулося нагородження 15 переможців у 7 номінаціях обласного конкурсу робіт молодих учених Миколаївської області та відзначено грамотами облдержадміністрації та обласної ради кращих науковців за підсумками 2017 року з нагоди Дня науки.            

 

 

 

 

Всі новини →