Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено місячник позашкільної освіти

21/05/2018

В рамках Року освіти в Миколаївській області, місячника позашкільної освіти, оголошеного департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації в обласному Будинку художньої творчості проведено ряд заходів.

Вихованці  гуртків та студій ОБХТ взяли участь у відкритих заняттях та творчих звітах-концертах. Також було проведено звітний захід усіх колективів ОБХТ. Під час якого глядачі побачили виступи як маленьких зірок, так і випускників закладу.

Всі заходи були яскравими та незабутніми. Всі колективи продемонстрували свої кращі номери, батьки підтримували своїх дітей, та раділи їх успіхам.

Педагоги закладу прагнуть дати можливість дитині розкрити всі грані її таланту, подарувати їй світ, сповнений чудес, виховати цілісну особистість, яка має активну творчу позицію та високі моральні якості. Розвиваючи в дитині почуття прекрасного, педагоги відкривають у ній нові можливості та таланти.

Особливою подією святкового дійства стало урочисте нагородження випускників закладу  грамотами та пам’ятними статуетками-серцями від закладу. Це символізує те, що випускники ОБХТ –  є його серцем і назавжди залишаться у душі педагогів. В урочистій атмосфері оголошено та вручено подяки батькам вихованців за добре виховання дитини, за проявлену цікавість не тільки до її навчання, а й до творчого життя колективу, за розуміння нелегкої педагогічної праці, за уважне ставлення до оточуючих і сердечність в спілкуванні.  

Створювала гарний настрій та милувала око виставка творчих робіт вихованців гуртків різних профілів. Роботи, представлені до уваги, вирізнялися як умілим використанням традиційних технік, так і застосуванням нових. На виставці були представлені як роботи досвідчених вихованців, так і початківців. Роботи вирізнялись самобутністю, яскравістю та професіоналізмом.

Батьки мали змогу поспілкуватись з директором обласного Будинку художньої творчості Щукіною Л.В. під час щорічного звіту директора перед батьками та громадськістю. (Наказ МОНУ від 28.01.2005р. №55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів»).  Під час звіту Щукіна Л.В. підбила підсумки року, розказала про задачі та перспективи розвитку ОБХТ на  новий навчальний рік.

Робота закладу продовжується відповідно до розділу річного плану роботи ОБХТ «Участь у конкурсах і фестивалях». Попереду ще багато роботи на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях.

Тож, побажаємо нашим вихованцям натхнення, творчих успіхів, позитиву та перемог. 

23 травня зустрічаємо всіх на вулиці Набережній для проведення Дня позашкілля «Крок за новою мрією» до завершення навчального року.

Всі новини →