Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Участь Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді в Усеукраїнському фестивалі дитячої творчості у місті Луцьку Волинської області

19/05/2018

16-18 травня 2018 року у місті Луцьку Волинської області був проведений Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості. Від Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді взяла участь заступник директора з навчально-методичної роботи, Попова І.О.

У програмі фестивалю була проведена виставка «Сучасні тренди в позашкільній освіті», гала-концерт дитячих колективів Волинської області, виступи Середницької Д.А., директорів національних центрів та інших представників позашкільної освіти з областей України. В рамках фестивалю відбулася презентація дитячих проектів Всеукраїнського молодіжного хакатону, нагородження працівників позашкільної освіти відомчими відзнаками, дискусійна панель за участю представників МОН України, депутатів, учасників всеукраїнського фестивалю, майстер-класи, семінари-практикуми, обмін досвідом та ознайомлення з досвідом організації роботи позашкільної освіти Волинської області.

 

Всі новини →