Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Делегації лідерів учнівського самоврядування Миколаївської області взяла у Саміті проактивних «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.»

06/05/2018

 З 2 по 4 травня 2018 року делегація лідерів учнівського самоврядування Миколаївської області взяла участь у Саміті проактивних «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй», який проходив в м. Києві та зібрав близько 800 лідерів зі всієї України. Нашу область представили заступник президента МООЛУС «Молодь - майбутнє нації» та голова учнівського самоврядування обласного Будинку художньої творчості Дмитро Чуприна та 14 лідерів учнівського самоврядування, представників молоді районів Миколаївської області.

Перший день відзначився дуже насиченою програмою. Приємно здивували бесіди з відомими жінками, які реалізували себе в сфері бізнесу та менеджменту. Після семінарів лідерів, які стали членами Національної дитячої ради, очікувала особиста розмова з М.М. Кулебою, уповноваженим Президента з прав дитини. Під час відкриття в залі були присутні багато поважних особистостей, серед яких Ігор Жданов - міністр молоді та спорту, Олександр Ярема - заступник міністра молоді та спорту. Представники Америки та голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

Другий день саміту відрізнявся особливою напруженістю свого графіку: воркшопи, нетворкінги, проектний менеджмент, тренінги і презентація нашої ради на широкий загал. Вже з самого ранку, а саме з Алеї можливостей, на якій були представлені міні-офіси відомих молодіжних організацій нашої країни, таких як «FLEX», «Українська академія лідерства», «U report», «Львівська освітня фундація», «Eu neighbors», «Фрі», «Пласт» та інших почався інтенсив лідерів, де вони мали зиогу ознайомитись з роботою більшості молодіжних організацій України. Після цього лідери взяли участь у нетворкінгу з питання самовдосконалення і методики розробки проектів, як можна створити центри самовдосконалення в кожному населеному пункті України. Наприкінці заходу відбулися: презентація Національної дитячої ради при уповноваженому Президента з прав дитини М.М. Кулебі, лекції за участі Павла Шеремета, Володимира Чупріна, Яреми Духа, Дани Константинової, Георгія Арабулі та зустріч із заступником міністра молоді та спорту Олександром Яремою, який відповів на всі питання, які цікавили лідерів - учасників Саміту проактивних «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.».Такі зустрічі та обмін думками дають змогу молодому поколінню країни рухатись вперед та втілювати в життя нові, цікаві ідеї щодо розвитку Європейської незалежної держави

Всі новини →