Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Миколаївська команда Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району міста Миколаєва посіла І місце та отримала золоті медалі на Всеукраїнській Олімпіаді з робототехніки для початкової школи WRO WeDo 2.0 Ukraine!

15/05/2018

Майбутні  винахідники  та робототехніки Миколаївщини  взяли участь у WRO WeDo 2.0 - Всеукраїнській олімпіаді з робототехніки для початкової школи!   98 команд, а саме 251 учасник з різних  міст і селищ України.

Миколаївську  область  представляла команда вихованців  гуртка «Робототехніка» Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району м. Миколаєва. Діти   показали гідні результати і продемонстрували свої досягнення з робототехніки та програмування!

 

За результатами олімпіади команда Миколаєва  здобула  перемогу !

 

І місце WRO WeDo 2.0 Ukraine 2018 посіла  команда «I Will #1» (м. Миколаїв) - Юрков Михайло та Ільїн Тимур, тренерка Мосіна Олена.

 

Команда "I Will #2" у складі:Озаринський Іван, Ніколенко Дмитро  отримала відзнаку в номінації "НайМАНЕВРЕНИЙ робот"

Шановні батьки і тренери, ваші діти зробили великий крок у вивченні робототехніки і у підготовці себе до майбутніх викликів! Дякуємо вам, що знайшли час та можливість підготувати такі чудові команди. Ви навчили дітей командної роботи, дали їм необхідні знання, щоб вони могли самостійно вирішити поставлені задачі, а саме сконструювати та запрограмувати робота на виконання завдання.

Нехай отримані відзнаки слугують нагадуванням про ваш досвід участі у Всеукраїнській Олімпіаді з робототехніки для початкової школи – задля того, щоб з новими силами, проектами та прагненнями прийняти участь у нових змаганнях!


Вітаємо Вас, пишаємось, Ви найкращі!

 

 

 

Всі новини →