Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено Гала-концерт переможців обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області «Україна молода».

12/05/2018

12 травня 2018 року  у приміщенні Палацу творчості учнів м. Миколаєва проведено Гала-концерт переможців обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області  «Україна молода».

На майданчику перед Палацом творчості учнів м. Миколаєва виступали вокально-інструментальні колективи, а у глядацькій залі закладу у Гала-концерті виступили переможці обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області  «Україна молода».

У районних (відбіркових) етапах конкурсу взяли участь 7 289 вихованців з  25 позашкільних закладів та учнів з 211 закладів загальної середньої освіти. У обласному конкурсі взяли участь 4 587 осіб учнівської молоді. Всього до участі  у заході залучено 11876 осіб. До проведення заходу долучилися директори закладів загальної середньої та позашкільної освіти, начальники відділів (управлінь) освіти, об’єднаних територіальних громад, голови та заступники голів районних адміністрацій та районних рад, мери міст.

Всі новини →