Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено мотиваційно-підготовчо-навчальний тренінг у межах пілотування Проекту «Електронний підручник (із використанням платформи «Підручник.иа»)»

11/05/2018

 11 травня 2018 року Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти на базі Снігурівської районної гімназії ім. Т.Г. Шевченка Снігурівської районної ради проведено мотиваційно-підготовчо-навчальний тренінг у межах пілотування Проекту «Електронний підручник (із використанням платформи «Підручник.иа»)».

Кругляк Євген, розробник системи електронної школи, презентував електронні підручники та електронну платформу, ознайомив із електронним розкладом, щоденником і журналом; повідомив, що для зручності користувачів усі сервіси працюють в межах однієї платформи та на основі єдиного інтерфейсу.

Учасники тренінгу за допомогою спеціального коду Снігурівської районної гімназії успішно зареєструвалися на платформі «Підручник.иа», створили власні акаунти, за допомогою яких увійшли до електронного освітнього простору, наповнили електронний портфель обраними електронними підручниками, створили закладки, виділили частини текстів зі сторінок підручників, які зберегли в нотатках, отримали відповіді на поставлені запитання, внесли власні пропозиції та висловили побажання.

Підбиваючи підсумки, учасники заходу зазначили актуальність і практичну значущість Проекту «Електронний підручник (з використанням платформи «Підручник.иа»)».

 

 

 

Всі новини →